Volleyball Match

by Yani on April 28, 2011 · 6 comments in Sports

Assalamualaikum.

Macam yang dah cerita sebelum ni team volleyball perempuan dapat ke final. Again, this year we met SMK Bukit Besar fr the final match. Harapan nk menang tu mmglah menggunung kan since this is the third year SESTER met Bukit Besar fr final match.Β Tapi kalau dah bukan rezeki nk buat mcm mane. Jadi dapat lah No 2. Sedih kan? Eiii tolong lah sedih πŸ™

Am just don’t know kenapa kalah. Tapi kalau nk ikut perasaan, masa main tu mmg tkde sedikit pun rasa puas, tk macam lawan dengan IMTIAZ KT. Haihh.. Benda dah lepas. Sedih, mmg tahap gaban. Tak payah nk cakap.

Rasa bersalah sgt dengan Cg Nurlina. Tak tahu kenapa. HAHA. Mcm kelakar. Mmg kelakar pun! Since volley is not my fav sport act! Ni pun wakil sekolah sbb TERmain.

Rasa lagi2 bersalah dekat semua SESTERians. Dorang punyalah semangat cheer sampai hilang suara, baju pon pakai kaler same siap buat pom-pom lagi. Fuhh. aku mmg tabik spring lah kat dorang nih. Tapi.. Haihh–

Haa! Fadhlina and I or maybe Yaya got to represent KTS fr volleyball tournament fr state level. Tapi at last semua tk pergi pasal Cg Nurlina tolak since Fivers tgh exam, Cg Nurlina pun ada class, Cg Azrul pulak nk balik kampung.

Fr me, mmg tk rase apa2 pun since mmg dh tk nak main dh. Tapi mungkin tk bagi Fadhlina. Well volley just her soul, I think. Tapi pandai2lah tu dia pendam perasaan. HAHA. Yaya lak, idk.

And tadi Cg Nurlina baru je bgtahu yang pengurus ke coach ntah mintak PPD call Cg Fauzi (Pk KOKO) nk mintak player SESTER. Dorang pon nk mintak Cg Nurlina ngan Cg Azrul sekali. So now, I just felt that I am one of th important person fr this team. Jadi, nk gelak kuat2 boleh? Harharharhar. Kelakar kan? Kelakar… Tolonglah cakap kelakar. HAHAH.

Okay, seriously I told you, am just TERmain volleyball nih. Oke, Bye.

{ 6 comments… read them below or add one }

1 imhays April 28, 2011 at 8:17 PM

like the status…
πŸ™‚

Reply

2 Yanie kY April 28, 2011 at 8:20 PM

Thanks πŸ˜‰

Reply

3 nurlina April 29, 2011 at 9:00 PM

TERmain tp dpt Naib Johan..kal mmg betul2 MAIN, konpom johan daerah…hehehe..neway tak perlu sdh sgt…thn dpn ada lg….pape pn bg cgu, sester tetap hbt sbb u all polished juz for 1 year blh defeat team lain y ada form 1-5…ganbatte!!!!

Reply

4 Yanie kY April 29, 2011 at 9:25 PM

Alamakk. Segannya cg TERbaca ni. HAHA.
Err speechless lah cg nk ckp ape. Ape2 pon benda dh lepas. Tkleh buat ape2. Ade hikmah nii :))

Reply

5 nurlina April 29, 2011 at 11:16 PM

bkn TERbaca ni..mmg BACA…hahahaha..fadhlina bg link ni…hehehe

Reply

6 Yanie kY April 29, 2011 at 11:39 PM

Aiyyyarrkk. Mnde lahh Fadhlina nih. Rezak2.. Isk =,=”
Dkpe lah cg, wk senyap sudoh. HAHA

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: