Things went upside down

by Yani on June 1, 2011 · 0 comments in Personal

Well today I just thought of finishing my English homework, an essay for whatsoever competition organised by ASiS. And also gonna post something into this blog. Not to forget goin’ to library for some research for that essay. Well, teacher, I’m working on it, ya know.

At last I end up ikut my brother pergi pasar beli itu ini and on the way balik baru singgah library. It’s okay lah. And masuk tempat letak barang tu simpan beg. I saw Yo, sitting on the chair while reading a newspaper, then punyalah semangat aku ni jumpa kawan lama kan, say Hi, angkat peace siap. Tapi boleh je dia buat dunno? Oh dem mamat ni *dalam hati.

So pergi atas jela letak buku then pergi celah2 rak. Cari buku la! Nak cari isi ni untuk essay ni hoi. Gila semangat. Tup tup kertas soalan takde. HAHA. Damn lagi! Okay, takpe. Mesti ada dalam beg ni. Turun bawah, nampak Yo lagi sekali. Amik kau aku langsung tak tegur. HAHA. Pastu cek2 beg. Wuargghhh takde gak kertas tu. Pfffffffttttt ==”

Naik atas balik, buka buku Kimia. Okayy, seriously, tk tahu nk baca apa, kan exam dah habis. HAHA. Then pusing2 amik buku Bio. Okay study Bio. 15 minit sebelum pukul 3 call my bro mintak mari ambik nak balik. Dah laa study kejap2 dah, lama2 tk okay gak. HAHA. Sebelum tu pergi amik gambar dulu dekat Rieal Photo. Yeay, akhirnya. Hmm.

Balik rumah login wordpress, terperasan lah ada 2 post yang hilang. Wattaheck! Satu post yang telah disimpan dalam draft pun takde. Sekali lagi, wattaheck! So sekarang, dari awal2 tadi mood nk post something into this blog tiba-tiba hilang sebab ada 2 post yang hilang entah ke mana tanpa diketahui punca. So next time je lah kalau rajin. Grr. Hari ni, sangat lah damn.

And for that essay that I need to submit before.. err tak tahu bile kena submit. Dear Shahril, saya sekarang sedang mengharapkan belas kasihan anda untuk photostat kertas tu dan bagi kepada saya. Okay ?

InsyaAllah once I ada kertas tu, essay tu insyaAllah siap. Doakan saya! 😀

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: