Syukur

She Just Doing Okay Over There

by Yani on January 6, 2012 · 0 comments in Personal

LeavetoHim

Assalamualaikum wbt. It’s been a few days since I last updating this blog. Like seriously. I should get a life! It looks like I don’t have any idea to talk and write about. Just now, I just booked a date for my computer test. This Tuesday, InsyaAllah. Or Wednesday, maybe. We’ll see how then. And […]

Continue Reading →

Echoes of Their Laughter

by Yani on January 2, 2012 · 0 comments in Personal

1

Assalamualaikum wbt. Life had been so great, lately. Yes, thank you Allah for letting me to feel this little of happiness that You had. Well, I just hope this would last forever. Though, I know, that will be “disappear” for a few days, weeks or months? Hahaha. Now truly I said, I just don’t know. […]

Continue Reading →

Terima Kasih

by Yani on December 18, 2011 · 2 comments in Personal

Assalamualaikum wbt. Dalam kegelapan malam duduk sendiri satu jasad yang dulunya kecil malah sering jatuh terduduk mencium tanah namun kini berdiri teguh sendiri tanpa perlu sebarang pergantungan daripada mana-mana sang manusia alangkah bertuahnya jasad ini yang dulunya sendiri namun kini sudah punya peneman yang sering dikongsi bersama ceritera mereka yang sering diluah segala rasa pahit […]

Continue Reading →

And finally

by Yani on June 7, 2011 · 0 comments in School

Alhamdulillah

It’s 3.20 am. At last, Alhamdulillah. It’s 1026 words. Syukur gila tahu tak?! Rasa macam nak menangis je. Tapi, serious, kelaka. Malam ni macam semangat gila nak siapkan essay tu. Walaupun, copy and paste, *tapi bukan semua aku copy and paste okay, ianya amatlah memerlukan tahap kreativiti yang tinggi untuk menggabungkan semua idea-idea tuh. HAHA. […]

Continue Reading →