missing

A loss

by Yani on September 10, 2011 · 0 comments in Personal

Assalamualaikum wbt and Hi, Now, am currently at home, just got back from Akademi SPM. Well, I just missed two slots, which is 4hours for Biology due to some  circumstances. And that’s totally, a loss for me lah kan sebab dah hilang 4jam Biology slot. Sokkayy then. Ada hikmah. Apa-apa pun, semoga rohnya berada di […]

Continue Reading →

And she apologizes

by Yani on July 22, 2011 · 0 comments in Personal

I Am Sorry

Ada yang bilang, yang pertama minta maaf itu. Dialah paling mulia. Memang. Allah tu tahu apa yang pantas diterima oleh seseorang. Mereka yang pertama memohon maaf memang pantas dipanggil mulia. Manusia tak lekang dengan perasaan ego. Dengan meminta maaf, sekali gus dibuangnya rasa ego, direndahkan maruah dirinya. Kadang-kadang kita perlu tahu salah apakah yang mereka […]

Continue Reading →