hari raya

Second Eid 2011

by Yani on September 1, 2011 · 0 comments in Personal

Salam and Hi. Though today is already the Third Eid, tapi saya nk cerita pasal raya semalam! HAHA.  Not much actually. Tapi semalam macam agak meriah laa, sebab my mum masak agak banyak and memang ramai lah yang datang semalam kan. Lotsa thanks pada kawan-kawan yang datang semalam, Fara. And ada 2 group motor datang. […]

Continue Reading →

Selamat Hari Raya 2011

by Yani on August 30, 2011 · 0 comments in Islam

SelamatHariRaya

Assalamualaikum wbt. Esok, InsyaAllah semua umat Islam di Malaysia akan meraikan 1 Syawal. Ramadhan, pergi meninggalkan. Like seriously agak sedih sebab bulan puasa tahun ni hmm. Dahlah. Ketentuan Allah semua ni. Dan malam ni, tak macam malam tahun-tahun sebelumnya. Bukan tak meriah. But, hm idk. Mood takde :'( Apa-apa pun, she needs to work harderrr […]

Continue Reading →