friendship

Dah mana satu?

by Yani on November 3, 2011 · 0 comments in Personal

”Hidup ni jangan tamak. Nak satu, kena lepas satu” Betul lah tu orang cakap macam tu. Memang la tak boleh nak bolot semua. Tapi sumpah orang tamak untung. HAHA. Tapi tengok situasi lahh kan. Ada masa perlu tamak, ada masa kena ambik satu je, satu lagi kena lepas. Dan bila berkawan ni. Memang kena tamak. […]

Continue Reading →

17 years old

by Yani on July 22, 2011 · 0 comments in Personal

lovesakinah

Well it looks like a lame tittle. But then sokkay. Who cares. And today Sakinah was supposed to come here, this evening. But due to some circumtances, she couldn’t make it. It’s okay then. Tapi, tu lah. Dah terlepas spaghetti (and please take note, I’m not celebrating my birthday, at all). Harharhar. And to be […]

Continue Reading →

Pendorong hebat

by Yani on July 22, 2011 · 0 comments in Personal

Bersatu Hati

Assalamualaikum. Menjadi seorang yang mendorong ke arah kebaikan ataupun pendorong adalah sesuatu yang postif. Tapi kadang-kadang situasi ini juga membimbangkan, takut-takut kita terlepas pandang. Jugak membimbangkan takut-takut kita yang terover mendorong sehingga mampu membuatkan orang lain rimas. Jadi kepada semua yang memberi inspirasi tu, berpada-padalah. Tapi lain orang lain ragamnya. Mungkin ada yang sampai memerlukan […]

Continue Reading →

May this last forever

by Yani on June 8, 2011 · 0 comments in Personal

And I think, this is fr the first time, macam ni. Seriously, macam susah gila nak percaya. Tapi takpe lah. Aku suka. Dan semoga berterusan. Semoga dibawa ke rumah yang kedua. Well, it looks like macam-macam benda dah we’ve talked about. This and that and so forth. Kenangan zaman dulu-dulu pun diungkit kembali. HAHA. Okay. […]

Continue Reading →