Exam

Things change

by Yani on August 28, 2011 · 0 comments in Personal

whereareyounow

Keadaan memang berubah sekarang. Betul-betul berubah. Sampai diri sendiri dah tak faham dengan apa situasi sebenar. Cukuplah. Kekalkan apa yang telah ada. Jangan mengubah keadaan ke sesuatu yang masing-masing akan rasa, sakit. Oh pardon me, it’s not masing-masing, it’s only me, mungkin. I just don’t get it why people must be sooo umph. Okay-dah-malas-nak-cerita-panjang. Well, […]

Continue Reading →

She need to be well-prepared

by Yani on August 12, 2011 · 0 comments in Personal

Assalamualaikum and Hi, It’s now already been 6 days, I guess, we, SBP student sit for SPM Trial examination. Ergh. Some things went well till today. And some were not. It’s quite hurt, no, I mean it’s really hurt when you don’t get what you aimed for. And now, I just felt like giving up […]

Continue Reading →

Mungkin ada yang lebih baik.

by Yani on May 26, 2011 · 0 comments in School

Assalamualaikum. Manusia, saya di rumah sekarang. Perasaan gembira, tak terkata. Tuhan je tahu. Sebelum ni 4 minggu tanpa henti berperang dengan MidTerm Exam. Sepatutnya 3 minggu je untuk SBP punya soalan. Tapi kena sambung dengan JPN punya soalan fr the last week tu. Boleh tahan ahh. Hmm. Result? Agak kecewa. Espc fr my Chemistry. I […]

Continue Reading →

Its May

by Yani on May 1, 2011 · 0 comments in Personal

Assalamualaikum and Hi and Good morning! It’s already May now. 1st May. 4 months in this 2011 are passed. Another few months left for SPM. And I’ll be finishing my school in few months too! Tiba-tiba rasa dh besar. HAHA. Sekarang tengah berperang dengan Mid-year Exam SBP. Agaknya lepas ni sambung dengan JPN punya soalan […]

Continue Reading →

SBP Mid Year Exam

by Yani on April 28, 2011 · 2 comments in School

exam

Assalamualaikum. Secara jujurnya, persediaan untuk exam kali ni tidak setanding persediaan untuk TOV. Kebelakangan ni agak sibuk dengan mcm2 benda. Badan selalu je penat. Akhir2 ni jgk, selalu je tidur dalam kelas. Dan saya sgt sedih untuk itu. Sumpah. Fr the first day exam, today we had History P1 and Bahasa. Both are just like […]

Continue Reading →