SPM Result 2010, bakar semangat :)

by Yani on March 25, 2011 · 0 comments in School

23 Mac 2011, keputusan SPM 2010. Difahamkan, SESTER 36 orang dapat straight A’s. Hmm. Boleh tahan lah kan. Haa!! 2 orang Straight A+. Yusuf Abdullah dan Norshahiratul Atiqah Zaidi. Hmm. Wonder lah mcm mana mereka nih belajar. Mesti tak macam aku. HAHA.

Lagi 36 orang straight A’s tu big congrates utk korang. Alhamdulillah semua usaha, kesusahan terbalas. Yang tak dapat straight A’s, usaha lagi. Mungkin bukan rezeki atau mungkin Tuhan nak kita usaha lebih lagi. Semua perkara yang berlaku ada hikmah. Apa yang penting, bak kata ayahanda SESTER, lakukan yang terbaik 🙂

Untuk ranking negeri dapat no satuuu 🙂 dan untuk ranking SBP dapat no 7. Tahniah sekali lagi Batch X.

Keputusan SPM TAHUN 2010 sememangnya menjadi pembakar semangat dan satu cabaran besar buat Batch XI. Err.

Buat senior-senior, doakan kejayaan kami. Cehh. HAHA 😀

SMKTLS, difahamkan 9 orang yang dapat straight A’s. Wuuuu. Dan seorang straight A+. Nur Ain Nabilah. Wahhh bestnyee.. Saya nk jadi mcm anda jugee boleh? Harharhar.

Apa-apa pun, semoga SESTER dan SMKTLS terus dapat meningkatkan kecemerlangan akademik pada masa akan datang 🙂

InsyaAllah…

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: