SPM IS OVER

by Yani on December 1, 2011 · 0 comments in Personal

SPM IS OVER. means sekolah pun dah habis. untuk pure science students la. so congrates lah anda semua kerana berjaya menghabiskan exam ni dengan selamat. and jangan lupa! thanks to yourself! yang masih ber-SPM tu teruskan perjuangan lah ye! 🙂

k now, semua orang buat status rindu 136 🙁 tak sampai sehari kot. watlekk ah dulu 136. haha. seriously, rasa mcm. entah. idk. macam apa je SPM. habis macam tu je? ntah pape la SPM ni. haha.

tadi baru je sembang2 dengan my mum pasal plan lepas ni. storiieeess pun banyak jugak! 😀 *tiba2rasamatang? haha

 

#sekarang bukak buku baru. mulakan hidup yang baru dengan baik dan comel. humph! semangat!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: