Senyum je

by Yani on June 3, 2011 · 0 comments in Personal

This is my first time during this hols tak tidur lagi sampai pukul berapa dah ni, tak tahu. Tak tahu, mungkin nak tunggu sampai subuh, terus sembahyang kot. HAHA.

Awal pagi, memang hebat berdrama, kecohkan suasana, huru-hara kan semua orang. Semua wonder kan? Hmm. Hebat sangatlah tu. Bila malam, balik pada yang asal. So, what I’m going to tell here, there are not any changes actually. You still, the old you. Kan?

Dari pagi sampai lah ke malam, langsung tak terima satu khabar pun. Tup tup sampai berita, berita malang. SERIUS, aku risau sangat. Dada macam nak pecah if something bad happen to you. At last, okay. Takde apa-apa. Alhamdulillah. Cuma Allah nak uji sikit je. But, seriously kecewa gila sebab.. Entah. Let it be. Sampai sekarang tak kenal sepenuhnya lagi kot diri kau yang sebenar nih.

Well I just bare in my mind, Allah just saving me from who He think deserves me. HAHA. Hmm, ada yang lebih baik. Remember, human plans and so do Allah and He is The Best Planner.  So, Yanie, no worries. Chill 🙂

Ohh by the way, don’t expect things to happen. It’s better to be surprised than to be dissapointed  🙂

**Sick of crying, tired of trying. And yeah, I am smiling 🙂


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: