Random much!

by Yani on April 22, 2011 · 0 comments in Personal,Sports

Beginilah cara orang yang duduk hostel update blog. Kesian kan, blog bersawang tahap maksima. Ye lah. Kalau dah 5 6 miggu baru boleh balik. Jadi kali ni, agak banyak cerita nk diceriterakan. Err. Banyak sgt ker =,=”

First! NETBALL! Hoyyeahhh!! Siapa sangka dh 6 tahun Netball team SESTER tk masuk final, this year, kami berjaya!. HAHA. Even No 2 pon tkpelah, ye lah kalau dh jumpa dgn SS. Tapi, serously, benda ni mmg patut dibanggakan. Pasal kitorang training dalam 1 ke 2 minggu je. Phewwhh.. Training secara serius seminggu. Secara main2 seminggu. Tapi keseluruhannya, seminggu je kot training. Lotsa thanks to Cg. Izzah 😀

Lotsa thanks Cg. Izzah <3

Keep smiling, people 😉

SESTER vs SS

Netballers '11

Haiyyark!. Terlebeyhh sudaa 🙂

Cg. Izzah ROCKS!

So those are all photos from us, netballers. Heheh. Paling tk tahan, first day tu, sampai2 je terus camwhore. HAHA. Tk tahan lagi, mintak budak sekolah tu pulak tolong amikkan gamba. Isk3. Dasar budak SESTER gila lensa. HAHA

*************

MAC 2011. Setiap tahun, macam biasa, ada Majlis Anugerah Cemerlang ni. So this year, Alhamdulillah, syukur sangat, berpeluang lagi naik pentas ambik anugerah 😉 Pheww. Tapi, a bit sad, pasal Ma dengan Ayah tk dapat datang. Ayah ada kerja. But sokkayy lah. Tapi sedih laa!! ;'(

This year dapat No 8, setelah dipuratakan markah Final exam Form 4 dan TOV Form 5. Tahun lepas pun No 8. Tk naik tk turun. Hebat. HAHA. Perasaan, bahagia tahap maksima pasal sekolah bagi al-Quran tafsir yang kecik dan comel tu. Tk terkata, macam nk menitis je air mata dapat tafsir tu. Sampaikan Mat Cang suruh aku sujud syukur kat dewan tu gak, pasal aku tk habis2 bagitahu dia yang aku mmg gembira bahagia dan semua2 lah dapat tafsir tu. HAHA. Kelakar la si Mat Cang ni.

Haaa, hari ni balik, so baru hari ni buka FB. And I got one message from Abid (baru perasan). Dia cakap, thanks sebab bila nampak aku naik pentas amik anugerah masa MAC ni, dia punya semangat belajar lagi bertambah. And dia nk lawan saya!! Fuhh Caya la Bid, good for you la kalau macam tu 😉

*******

Netball dah habis, dan sekarang sedang berperang dengan Volleyball. Tk sabar nk habis semua sukan2 ni. Tk tahan la wey. Badan penat. So, this Sunday will meet DRI(maybe) fr quarterfinal. This year, Cg Nurlina is craving for JOHAN. Err. Jadi dah hampir sebulan training (sebab match selalu postpone) harap2 dapatlah Johan. Seriously. Tapi, tahun ni tk meriah sangat lah. Pasal Lelaki main kt SS. Perempuan main kat SESTER. Cheerleeding pon tk berapa nk ada, tk macam tahun lepas. Cheer sampai nk pecah sekolah. Havoc gila, kot 🙂

PAPE PON, DO PRAY FR US 🙂

*********

High Table, SESTER. Tujuan, memberi penghargaan kepada pelajar2 Form 5 sama ada pelajar Top 10 atau yang telah meningkatkan akademiknya daripada last exams. HAHA. Tkde pape kot. Semua mcm biasa, tk tahannya, jemputan tu berucap sampai 1 jam -,-” Lagi satu! For the first time, saya menang cabutan bertuah!. HAHA. Kelakar gila.

 

Batanians!

Mereka <3

 

Hi 🙂

Ain bersama Mentee dan 2 orang minah gedik. HAHA

Haa. Ni lah one guy yang nk lawan saya tu. HAHA. Best of luck, Abid 🙂

 

Latest news, SESTER sekarang kembali pada zaman darurat!! Masalah AIR datang lagi! That’s why I dapat balik ni. Dan update blog sehingga panjang tahap maksimum. HAHA.

Oh ye! Next week Mid-Year Exam. Fyi, I am totally not prepare anything. Kesian kan. Plus homework menggunung, tk tahu bila homework2 tu akan siap. Sebenarnya boleh je nk siapkan. Tapi kalau dh tahu nk buat, mcm mane nk buat. Okay, double kesian ;'(

Lastly, I hope, please, people, never judge other people by his/her result. Bukan nk bangga, riak, takbur, pentingkan diri sendiri atau apa benda sekali pun, tapi since result TOV tu keluar, I’ve been a tutor now for Addmaths, Chemistry, Biology, Physics and Modern Maths. Am not that kind of person who can teach act. Espc Addmaths. Kepada semua yang baca ni, Tolonglah, jika anda dapat tolong saya, TOLONG LAH, TOLONG LAH, TOLONG LAH. KECUALIKAN SAYA DARIPADA MENJADI TUTOR UNTUK ADDMATHS. Bukan kedekut ilmu atau apa, tapi seriously, saya tk boleh ajar Addmaths. Sedih bila orang tanya, kita tk dapat jawab, kesian bila orang yang tanya, tk dapat apa yang dia nk. So, people. Please, FAHAM.

HAA!! Last night, I just got to know this one thing from sape2 lah. This one thing mmg penting gila. Tapi, a bit frustrated bila dapat tahu perkara ni. Rasanya tk perlu mention lah perkara apa2. Cukup lah. Aku kecewa dengan apa yang berlaku sekarang, jika perkara itu, benar. Apa2 pon, semoga kau, Bahagia.

Love, YANIE.

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: