Page 16 of 366

by Yani on January 16, 2012 · 0 comments in Personal

Assalamualaikum wbt.

Today is Monday. Page 16 of 366! And truly I said, when it comes to Monday, I always thought it was Tuesday. And I just dont know why. Then I would remember tonight akan ada cerita Vanilla Coklat tuh. Haha. Nonsense. Then I would think, “Wah lajunya masa! Rasanya baru je semalam I got a call from him (ceh)” Pastu bila ingat hari ni adalah hari Isnin. Wargh! Lambatnya! Rindu 🙁

And this morning I’d done my 3hours practical for my driving license! Haha. Gila berlagak hebat. Pergi naik atas ambik motor, then bawak. Okay cool. The worst part is meniti. Tak pernah berjaya pun okay. Ugh. And I just wonder every little things now! Macam mana lah nanti itu ini. Haha. Okay, gila seram.

Now am just waiting  for my L maybe in one or two weeks. Then, baru boleh sambung 8jam belajar tu. QTI then JPJ test. Yes, bila tulis macam ni memang nampak simple gila. Tapi hakikatnya. Ya Allah sumpah lama nak dapat lesen sekeping tu! Okay tenang. Sabar. Watlekk watcool watpeace dah.

Wassalam~

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: