Olahraga SESTER

by Yani on June 29, 2011 · 0 comments in School

Dan hari ni, 29 Jun 2011. Hari Olahraga SESTER. Di stadium mini Kompleks Sukan Gong Badak. Macam maju gila sebab buat dekat stadium. HAHA.

And I took part in 4x100m and got first place. Harharhar. Banggabangga. Dah la lane jauh sekali. Banggabangga lagi. HAHHA. And Umi sakit kaki, then kena ganti dia untuk 200m. And I got 2nd place. HAHA. Takpelah. Hebat lah tu. Sebelum ni lari mana pernah dapat nombor. Gahahaha.

Tarik tali. Untuk perempuan, Alfa-Sigma. Lelaki, Alfa-Gamma. And I am Gammarians. Entah kenapa secara tibatiba Gamma bergabung dengan Sigma, and finally, Gamma won the first place, and also Sigma. HAHA. Congratez 🙂

In the end, semua penat macam nak mati. Pinggang ni sakit, tangan tu lenguh, kaki ni melecet dan banyak lagi. Tapi semua orang gembira hari ni.

Dan semua harus tahu, ni adalah yang terakhir. Ehm.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: