Me Got Trembled Like A Leaf

by Yani on May 18, 2012 · 13 comments in Personal

Assalamualaikum and Hi 😀 Hihi.

Just to make this as short as possible, these recent two days really treated me well. Hihi. Yesterday my friends and I went to SESTER celebrating Teachers’ Day. Woohoo. It was such a blessing to meet again those teachers, friends juniors and seniors (who also came to school yesterday) Macam, fewwit kau dah super senior weh. Okay bajet.

And today I went to Wisma Darul Iman for some $$$ eh? Okay, ada majlis anugerah sebenarnya.

This,

Anugerah Kecemerlangan

Whoa. Alhamdulillah and thank you for that $$$ Terengganu. Hikhik.

I reached home and somebody told me to check my result for recent MARA interview. And this,

Mara PILN Result

Aku macam menggeletar, macam nak pengsan weh! Aku rasa macam mimpi di siang hari. Okay melampau. Tapi serius, aku ada jugak lah mintak si Huda lempang lempang aku. Macam agh. Agh. Agh. Apakahhh. Lol.

Jadi ni semua rancangan Dia Yang Maha Besar kat atas sana. Dan mungkin ni jugak yang terbaik untuk aku. Just like usual, Alhamdulillah for the good and bad.

*Sumpah sampai sekarang aku cuba recall balik apa yang aku merapu masa interview tu. Sumpah.

{ 13 comments… read them below or add one }

1 shahir samad May 18, 2012 at 10:10 AM

assalam, tahniah kepada awak, saya juga memohon ke mesir tapi tak berjaya, jadi kena buat rayuan lah kan, ape kemungkinan saya dapat kalau buat rayuan?
terima kasih

Reply

2 Yani May 18, 2012 at 2:03 PM

Wsalam. Terima kasih 🙂 Ohh yang tu saya tak pasti.

Reply

3 Encik Bukit Besi May 19, 2012 at 5:41 PM

Salam…fuyooo gempak siooot..hehe. Bangga ah dengan rakyat Terengganu kita…mendominasi kecemerlangan dalam peperiksaan di Malaysia. Tahniah Azyani….semoga anda berjaya di dunia dan akhirat…hehe…tabik ah..tobak pom…

Reply

4 Yani May 25, 2012 at 12:03 AM

Hahahaha. Alhmdulillah. Mekasih Encik Bukit Besi.

Reply

5 SuhairiDotCom May 22, 2012 at 9:43 AM

Tahniah dapat pergi ke Jordan, semoga berjaya! 🙂

Reply

6 Yani May 25, 2012 at 12:03 AM

InsyaAllah! Thnks! 😀

Reply

7 SuhairiDotCom May 25, 2012 at 12:14 AM

Sama2. Semoga berjaya ye 🙂

Reply

8 Akmaomar May 24, 2012 at 12:40 AM

Salam…nothing i want to say….just big big big congratulation…u hv 4 month times to fullfill ur dreamzzzz…:)

Reply

9 Yani May 25, 2012 at 12:02 AM

Seram jugak rasanya. Heheh. Thnkyou anyway 🙂

Reply

10 Aizan Fahri May 24, 2012 at 8:36 AM

tumpang gembira sekali sebab dpt pi Intec tu…

4 bulan je kan duk kat INTEC tuh kan utk kuliyyah bahasa arab, btol tak?

ouh, awk interview 11hb, sy interview 12hb. insya Allah saya punya result akan diumumkan pada 01 jun 2012 ni. harap2 dapat laah apa yang diminta tuh insya Allah….

Reply

11 Yani May 25, 2012 at 12:02 AM

Bukan BA je. Byk jugak. Tapi basic jelah. Hihi.
Ohh. InsyaAlah!. Goodluck! 😀

Reply

12 Fahmi June 5, 2012 at 12:30 PM

Assalam. Nak tnya skit neyh, kan dapat MARA tu dia sroh bukak eEduloan nak cetak surat tawaran pnuh n lain2 dokumen, guna IC utk ID n password, awk bleh login x? Mine cannot :/

Reply

13 Yani June 6, 2012 at 10:18 AM

Wassalam. Mine tak daftar pun lagi. Since now buat persedian dekat INTEC tapi dalam pilihan institusi tu, INTEC takde pun 🙁

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: