Mungkin ada yang lebih baik.

by Yani on May 26, 2011 · 0 comments in School

Assalamualaikum.

Manusia, saya di rumah sekarang. Perasaan gembira, tak terkata. Tuhan je tahu. Sebelum ni 4 minggu tanpa henti berperang dengan MidTerm Exam. Sepatutnya 3 minggu je untuk SBP punya soalan. Tapi kena sambung dengan JPN punya soalan fr the last week tu. Boleh tahan ahh.

Hmm. Result? Agak kecewa. Espc fr my Chemistry. I only got 68. It’s B+. But, fr me, I failed fr my Chemistry. Whatsoever you wanna think or talk about, silakan. Saya tk kisah pon. Tapi tulah, mmg sedih tahap dewa. Dah la mentor cg Kimia. Aishh. Buat malu mentor je. Apa-apa pon, Ezat, thanks fr everything.

Addmaths pon jatuh. Jadi sekarang, sumpah saya tk sabar nak tahu markah Addmaths untuk JPN punya soalan. Hmm 🙂

Sejarah. Macam tkde harapan langsung nak A. Recently, Cg Azri pun ada tegur yang saya semakin jatuh untuk markah Sejarah nih. Aihh. Segan. Segan! Pfftt =,=”

Hmm. Mungkin Tuhan nak saya usaha lebih lagi. Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya dan mungkin ada yang lebih baik lepas ni. Disebabkan Kimia tk dapat A, so now I aimed fr Physics. Hopefully A lah kan, Tapi err. Mcm susah. Err =,=”

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: