Hello Friday

by Yani on December 9, 2011 · 0 comments in Personal

Assalamualaikum wbt.

Hello Friday? Walaupun ikut tarikh Islam. Sekarang dah Sabtu, tapi dah, suka hati lah 🙂 My days had not much difference lately, tak kira lah hari apa-apa pun. I would sleep at 1 or 2 something at night and woke up at 10 am. Ni kira paling lambat lah ni okay 🙂 *dah kantoi dah bangun lambat. Had my breakfast, basuh baju, jemur baju. On tv, ambik laptop online depan tv. That’s it. Yes I know. Lifeless gilaaa ==”

Tapi hari nii lain sikit. Tadi petang my cousin came to my house. She asked me to teach her Chemistry. And last night, fr the firstt time after SPM I opened my Chemistry Success. Phewwwiittt 😀 Then I thought cuti-cuti ni buat kelas pun untung kan.$$$ masukk. Harharhar. Tapi tak bolehh laa. Ada orang cakap kena ikhlass. Yesss, memang ikhlas pun ni. Kalau tak dah lama dah mintak bayar. HAHA.

And today is Friday. Ada pasar malammm. Weuweuweuhuu. Dahh beli lah soto. Tapi soto takde ayam. Wadehell der. Jual soto takde ayam. Pfft ==’

K daahh rindu dah bubur dengan soto dewan makan. Dah la masa SPM tu dorang tak buat semua tu. Dah lupa dah bila makan fr the last time. Ugh. K dah rindu. Em k bye :'(

.

.

.

.

.

.

DREAM BIG. Kaya waktu muda. Harharhar.

“Biarlahh dia. Biar dia puas.” And yes, till now, I hold your words 🙂

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: