Eyriqazz vs Denaihati

by Yani on July 22, 2012 · 10 comments in Contest

So this is my first posts about Eyriqazz vs Denaihati after such a long freaking time! Lama gila tak update blog ni. Haih. Bukan tak nak update, tapi keadaan sumpah tak mengizinkan. Okay, ayat bajet hot jer…

So, my current status is, amat-sibuk-gila-dengan-banyak-perkara. Eh? Truth I told ya, quizzes, presentations, and tests tak putus-putus!

Fuhhh…*Kesat peluh dekat dahi… Okay, that’s not really what I want to tell actually. This posts is special for this…

Eyriqazz vs Denaihati SEO Contest

Eyriqazz vs Denaihati SEO Contest

Semua orang pasti tertanya-tanya siapa dua jejaka dalam gambar di atas ni kan. Salah seorang tu Eyriqazz dan seorang lagi tu Denaihati.

Ehem. Siapa mereka berdua ni yer… Kenapa dua jejaka kacak ni nak bertanding…

Hihi. Yang dah tahu tu, tahulah. Yang tak tahu, meh cheq nak cerita. Hmph!

Sebenarnya mereka berdua ni bukan nak bertanding, tetapi perkataan Eyriqazz vs Denaihati adalah kata kunci untuk pertandingan SEO yang sedang berlangsung sekarang ni di engine carian Google Malaysia.

Alahai… cheq lak macam dah terlewat jer buat entri ni… macam dah tak ada peluang jer nak dapat ranking yang bagus-bagus ni…

Alang-alang dah buat entri dengan nama mereka ni, cheq nak cerita sikit mengenai mereka berdua ni.

Eyriqazz dengan Denaihati ni adalah blogger yang tak asing lagi dalam dunia blogging di Malaysia ni. Rata-rata para blogger Malaysia, samaada blogger baru atau lama sudah kenal dengan mereka berdua ni.

Blog Eyriqazz dan Denaihati sememangnya mantap lagi masyuk dari segi $$$. Trafik blog toksah cakap lah, mesti mantap punya, tengok rank alexa pun dah boleh tahu…

Mereka berdua ni, masing-masing ada stail tersendiri. Masing-masing pun ada konco-konco tersendiri…

Saya mula kenal dengan Denaihati ni bila entah. Lupa dah. Hihi. Lepas tu baru kenal dengan Eyriqazz. Tup tup ambil kau, sekarang Eyriqazz dah anjur contest dah. Fewwitt.

Ohhh by the way, all of you really should visit their blog since they provide you many informations and forth. Cukup sesuai sangat untuk korang yang kaki online ni. Sumpah tak tipu.

So this entry of course about me joining this Eyriqazz vs Denaihati SEO contest! Jyeah!

Cabaran ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com ditaja bersama Denaihati.com, Azri.my, Blogr.my, Ziefauzi.com, Shakiddo.com, ZarulUmbrella.com, Hatiputera.com, Papamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.com, BloggerSentral.com, Mysuperkids.net, Vitaminsemulajadi.com, Aslamber.com, kgbalimbang.blogspot.com, CikTom.com, MuhasabahTrading.com, Bluedianthus.com, PanduanServisBlog.com, FaizalPJ.com, LadfeAmir.com, dan SyaIsya.com

{ 9 comments… read them below or add one }

1 Eyriqazz VS Denaihati July 22, 2012 at 12:25 PM

Wah! pemenang lelaki kacak turut join.. habis la yang lain. Good luck , semoga dapat first place.

Reply

2 AkmaOmar July 24, 2012 at 2:54 PM

Salam yani, naik dah ni cpt btul..gud luck hehehe

Reply

3 ecadwinkyasha July 24, 2012 at 6:52 PM

wahhh…otai da turun padang….ne yg takut ne. 🙂

Reply

4 akubiomed July 30, 2012 at 12:18 AM

Selamat berjaya dengan contest SEO yang akan melabuh tiraiya tidak lama lagi

Reply

5 arkhananta weblog August 8, 2012 at 9:24 PM

semoga sukses kontesnya… 🙂

Reply

6 titan August 14, 2012 at 12:45 AM

kalau menang gak kali ni. ko memang terer. hehe..

Reply

7 Anuar August 14, 2012 at 11:31 AM

Salam..

Tahniah disebabkan entri blog awak berjaya berada di Page Ketiga hasil carian Google.. Walaupun kita semua tahu saingan Untuk Contest SEO ini begitu sengit sekali..

Untuk memeriahkan Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati ini, Blog Coretan Anuar sedang menganjurkan satu Kuiz. Jadi saya menjemput semua peserta Contest ini untuk menyertai:

Semoga dengan kehadiran kuiz ini akan dapat menambahkan lagi pengetahuan kita tentang Contest SEO Eyriqazz Vs denaihati ini..

TQ..

Reply

8 Malaysia Coin August 25, 2012 at 1:38 PM

Semoga berjaya untuk contest SEO.
semua pakar-pakar SEO join contest ni, bukan senang nak menang kan?

Reply

9 eyriqazz September 26, 2012 at 7:12 PM

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: