Dan hari ini

by Yani on June 6, 2011 · 0 comments in Personal

Dan hari ini, Isnin. Means, cuti tinggal lagi 2 hari. Hmm.

Rabu, balik SESTER. One side, gembira, excited macam bagai, sebab nak jumpa kawan-kawan. Rindu <3. On the other side, homework tak siap . So, cancel lah tak sabar nak balik tu =,=” Tu belum masuk result lagi tu, ranking, guru muda bermuda, them, him, her, and whatsoever =,=”

Trial, just in two months time. SPM, 5 bulan je lagi. Sebelum SPM, serius, nak rasa sekali dapat 9A, it’s either SBP or JPN punya soalan. So Yanie, lepas ni kena work hard, study smart. Oh ya! Kan dah ada meja baru! Lepas ni lagi semangat 😀

And the mosttt important thing, sudah sudah lah, stop thinking bout other people. Fikir pasal diri sendiri. Biarkan mereka dengan dunia mereka. Kata nak buat dunia sendiri, heh 🙂

Kita kan budak baik. Gembira atas kegembiraan orang lain, okay?

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: