Cerita yang tak sudah.

by Yani on May 27, 2011 · 0 comments in Personal

Assalamualaikum.

Pernah ada seseorang ingatkan,

“Jangan mudah percaya orang sangat, even your close friend”

Diam. Tk terkata. Tk mampu berkata-kata. Tk tahu nk response macam mana. Tapi like seriously benda tu mmg betul. Since dalam dunia ni macam-macam jenis manusia ada then automatically banyaklah ragamnya.

But sometimes, kita tk pernah sangka someone yang sangat lah baik macam malaikat pun boleh buat sesuatu yang tk disangka. Oh pardon me. Bukan kita, maybe its only me.

Dear you, please tell me the truth.

Be frank. Confront me and tell everything.

Make every little things CLEAR.

Sebenarnya, tak pasti benda dh selesai atau tidak. Secara lateralnya, memang macam dah selesai, tapi kenapa perlu ada lagi insan yang nk memerli-merli kalau bendanya dh selesai. Manusia, tolong. Buka buku baru, tutup cerita lama.

I hope,

you just feel the way I feel.

Kalau ya pun cerita lama itu masih ada, buka sepenuhnya biar yang benar itu dapat ditegakkan. Manusia, tolong juga, jadi berani. Hidup biar selalu ikhlas dengan orang lain. Jangan sembunyi di belakang harapan orang lain. Jujur dengan diri sendiri. Juga jujur dan berterus terang dengan orang lain. Biar keadaan, situasi dan semua perkara jelas.

Seriously, I miss old those times.

Seriously, I hope things had happened, would never happen.

Seriously, I hope that both of you never know each other.

Seriously, I hope things would just be like before.

Seriously, I MISS, YOU.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: