School

Its A Long Way To Go Ahead

by Yani on September 27, 2012 · 0 comments in School

194188_4229599791551_1777354804_o

Assalamualaikum and hi semua orang. Sorry may not be the best word for not updating this lame blog. Jyeah. I bajet retis. But still sorry. I got a problem with the internet connection here. Today is the 13th day (iThink) I lived as a university student here in this place full of barakah. InsyaAllah. And […]

Continue Reading β†’

SM Sains Kuala Terengganu (SESTER)

Assalamualaikum wbt. Sebenarnya aku tak berapa nak pandai intro bagai ni. Straight to the point. Post kali ni tiba-tiba nak bercakap, okey tipu. Tiba-tiba rasa nak menulis kenapa anda semua yang mendapat tawaran masuk ke SESTER atau nama sebenarnya Sekolah Menengah Sains Kuala Terengganu perlu menerima tawaran tersebut dengan seadanya. Dan sekarang, aku akan bercerita […]

Continue Reading β†’

The last, post.

by Yani on November 7, 2011 · 0 comments in School

Batch XI

Salam dan hi πŸ™‚ The title should be the last post as a school student. haha. Ni mungkin post terakhir sebagai pelajar sekolah since balik nanti bukan lagi sebagai pelajar sekolah. Haha. Sad though. School is going to be over. Sokkay then. We have to move on, right. Banyak benda berlaku kat sekolah, suka pahit […]

Continue Reading β†’

Graduation Day 2011

by Yani on November 4, 2011 · 0 comments in School

DSC03653edit

3rd Nov, 2011. Just a big day for fivers. Besar dah semua anak mamapapa, maayah, makabah umiwalid, daddymummy πŸ˜€ **These photos tell you the story. Tk tulis banyak2 ah πŸ™‚   #1 Kekuatan <3 #2 Anis dan nenek yang comel #3 Mentor sayang, Pn Noraidah aka Chem tc πŸ™‚ #4 Kalau kau thee-vah, kitorang vogue. […]

Continue Reading β†’

Rehat Minda, Gambang

by Yani on September 30, 2011 · 0 comments in School

RehatMinda,Gambang

29th Sept 2011 @ Gambang. Fivers tahun ni untung gila kot, sebab Rehat Minda lain daripada tahun-tahun sebelumnya. Tu lah, Untung Batch XI. Haha. Nothing much to tell about. Walau pun pergi pagi balik petang. Walaupun rasa macam sekelip mata je. Walaupun Irah gelabah lebih tknak sampai hujung masa dekat CocoBeach, Walaupun Anis takut gila […]

Continue Reading β†’

SPM Trial Result 2011

by Yani on August 28, 2011 · 0 comments in School

Alhamdulillah

I’ve once post about my SPM Trial. And if you noticed, I didn’t get what I aimed for and that’s hurt me, enough. I only got B+ for my Addmaths and I just can’t forgive myself. Sometimes I just felt ashamed when confront my teacher. Same goes to my History. I only got 60. And […]

Continue Reading β†’

Batanians-Iftar, the day will come.

by Yani on August 20, 2011 · 2 comments in School

Assalamualaikum and Hi, To be truth, I really not have any stories to tell about. But just to make sure this blog would be always updated, as usual, today is Saturday. And I’ll be back to school this evening. I’ve once thought that going to go back at night and Β dang! Mimpi-buruk-dasyat-gila-sebab-balik-malam. Sounds stupid. But […]

Continue Reading β†’