Contest

Eyriqazz vs Denaihati

by Yani on July 22, 2012 · 10 comments in Contest

Eyriqazz vs Denaihati SEO Contest

So this is my first posts about Eyriqazz vs Denaihati after such a long freaking time! Lama gila tak update blog ni. Haih. Bukan tak nak update, tapi keadaan sumpah tak mengizinkan. Okay, ayat bajet hot jer… So, my current status is, amat-sibuk-gila-dengan-banyak-perkara.

Continue Reading →

Bukan Senang Nak Senang

by Yani on June 17, 2012 · 14 comments in Contest,Personal

Bukan Senang Nak Senang

Ohh tiba-tiba gua rasa first time tajuk post dalam Bahasa Melayu. Bajet je kan sebelum ni semua nak mat salleh. Phuii. Hm. Sampai saat ini, gua sesak. Sesak dengan kelas yang agak packed, gua rasa macam budak sekolah sebenarnya. Sesak dengan esaimen bertimbun.

Continue Reading →

Lelaki Kacak Apabila…

by Yani on March 19, 2012 · 93 comments in Contest,Opinion

lelaki kacak termenung

Sebenarnya saya sendiri pun segan bila tengok tajuk posts lelaki kacak nih. Macam tak percaya saya buat benda ni semua. Tapi takpe lah. Takde siapa nak kisah pun kan. Okay jugak buat benda ni sebenarnya daripada dok berdebar je sepanjang masa fikirkan keputusan SPM 2011 pada 21 Mac ni.

Continue Reading →