Bukan Senang Nak Senang

by Yani on June 17, 2012 · 14 comments in Contest,Personal

Assalamualaikum dan Hi! 😀

Ohh tiba-tiba gua rasa first time tajuk post dalam Bahasa Melayu. Bajet je kan sebelum ni semua nak mat salleh. Phuii.

Hm. Sampai saat ini, gua sesak. Sesak dengan kelas yang agak packed, gua rasa macam budak sekolah sebenarnya. Sesak dengan esaimen bertimbun. Sesak dengan orang ramai yang sesak. Eh. Sesak dengan sakit tadi pagi yang serang gua. Habis satu hari melepek atas katil, takde buat apa kerja. Haih.

Lepas tu tiba-tiba, gua dapat satu call. Gua agak mamai masa tu. Tapi berita ni best. Jadi gua terus bergelak tawa. HAHAHA.

Guys, check this out: Blog Hensem.

Gua macam terima kasih sangat dekat penganjur ni. Lama tau dak gua tunggu. 3 bulan! Cecey. Nombor 4 pun kacak bro. Boleh lah support sikit-sikit gua punya life dekat unibersiti ni. Tadi baru nak cakap sesak duit. Tak jadi lah. Haha. Tulah kan, Allah ni Maha Pemurah. Rezeki kat mana-mana. InsyaAllah kau beri banyak, nanti kau dapat lagi banyak. Ameen.

Oh btw, gua mintak sangat doa-doa kalian semua, mintak gua paham belajar Biology. Dah la lepas ni lecture notes dah tak dapat. Chemistry pun sama. Ni memang sah-sah tak dapat lecture notes. Haiss.

Oh okay bye. Esaimen gua bertimbun nak kena siapkan.

{ 13 comments… read them below or add one }

1 titan June 17, 2012 at 5:40 AM

gua tak kira, lu orang semua yang menang, kena belanja gua cendol.

Reply

2 azman June 17, 2012 at 6:32 PM

Nak senang kena rasa susah dulu,tapi kalau nak susah sgt senang – berbelit lah he3..

Reply

3 Yani June 18, 2012 at 2:31 PM

Haa yela. Bukan senang nak senang. Haha.

Reply

4 Affan June 19, 2012 at 7:47 AM

Wahahah nice.
Tahniah.

Btw, ni adik-beradik blogger AzuanRazi ke, nama ayah macam sama? O:

Reply

5 Yani June 22, 2012 at 9:22 PM

Kebetulan kot. Hahaha!

Reply

6 AbgferOz June 22, 2012 at 2:30 AM

heee.. bersusah susah dahulu bersenang senang kemudian 😛

Reply

7 Yani June 22, 2012 at 9:23 PM

Jyeah! 😀

Reply

8 azrijohan June 25, 2012 at 4:45 AM

wah, master SEO ni.. tahniah

Reply

9 Yani June 25, 2012 at 10:11 AM

mana ade lah :3

Reply

10 izwanyusof June 25, 2012 at 7:22 AM

biology? amenda tu? #antiBio. hahaha.
tahniah la menang. gempak theme blog ni. hehe

Reply

11 Yani June 25, 2012 at 10:12 AM

biology tu mcm donat. haha. ok. thanks.

Reply

12 imran azmi July 24, 2012 at 2:20 PM

menang ke aten? kne blaje akuuu.haha

Reply

13 Yani July 30, 2012 at 2:36 PM

lambat.

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: