And finally

by Yani on June 7, 2011 · 0 comments in School

Alhamdulillah
It’s 3.20 am. At last, Alhamdulillah. It’s 1026 words. Syukur gila tahu tak?! Rasa macam nak menangis je. Tapi, serious, kelaka. Malam ni macam semangat gila nak siapkan essay tu. Walaupun, copy and paste, *tapi bukan semua aku copy and paste okay, ianya amatlah memerlukan tahap kreativiti yang tinggi untuk menggabungkan semua idea-idea tuh. HAHA.

Apa-apa pun, lagi sekali. Terima kasih tuhan. Kau kuatkan jugak hati hambaMu ni untuk siapkan kerja ni. Sesungguhnya, Allah itu tidak akan memberikan sesuatu yang hambaNya tidak mampu. Kat mana-mana pun yang penting, usaha mesti ada.

**Yanie, lepas ni jangan malas-malas. Kena jadi rajin.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: