An accomplished mission

by Yani on December 5, 2011 · 0 comments in Personal

That day when we all planned to have a sleepover at Irah’s.

Annnnddd mission accomplished! HAHA. Now, I just arrived home from Kerteh 🙂 Yesterday went to MM, watched Ombak Rindu. And Irah cried? Ohsem. There were 13 of us. Those boys with their bowling. The girls with Aku bukan Tomboy. Huda,Irah and I with Pizza Hut with our new friend 🙂

Then, let the photos talk! 😀

the girls yang ada semalam, including me 🙂

dah masuk kedai kasut amik gamba. pfft ==”

happybirthday muim. ikhlas dr yanie huda dan irah 😀

tak tahu lah muka apa ni =..=”

Lotsa thanks to this our new friend fr that pizza 🙂 nanti boleh keluar lagi. haha

.

.

*alaah. lupa nak amik gamba umi dengan abah. dorang baik gilaaa okay. kak anis pun. sampai 2 buah kereta mari amik kitorang dekat MM. haha. nanti boleh datang lagi lah. kan umi? haha.

.

.

.

.

.

.

.

Dahhhh aku watlekk watpeace je. aku tahu apa aku buat. dah kau ada tak puas hati? apa2 tak puas hati bagitahu mai. haha. peace yaw 😀

haha. k dah. overall bestt though maybe ada yang tk berapa nak complete? em. dah. let it be. k bye. iloveyou!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: