Al-Batani

by Yani on June 3, 2011 · 4 comments in School

Akhirya, keperitan seminggu berorientasi tamat. Pelajar bergerak ke kelas. Semua pelajar sibuk mencari tempat yang best. Yelah, kelas baru, walau pun agak, emm. Ada yang terpinga-pinga.. Dalam hati, wargghhh nak deksmate dengan siapa ni??!!

Macam biasa. Sesi perkenalan diri setiap kali guru masuk. Awalnya, suasana sangatlah uhhh. Orang bernafas pun kita boleh dengar. Kadang-kadang tak paham, nak cakap pun berbisik. Takut bising. HAHA. Kelaka gila =,=”

Lama-kelamaan, masing-masing selesa antara satu sama lain. Entah kenapa, sampai satu waktu itu, ada pelajar mohon untuk pulang ke sekolah lama, dan diluluskan. Namun, pemergian seorang itu, diganti dengan 5 orang pelajar baru. 2 dari mereka, budak LELA woot! Yeah, hidup LELA !  HAHAHA.

Segala pahit manis, suka duka dijalani bersama di bawah kekusaan Cik Yusnita yang dibantu oleh Zaharie dan Piqa. Sehinggalah akhir tahunnya, pihak sekolah telah memutuskan untuk mengekalkan kelas sekarang sehingga lah Form 5. Maka dengan itu, Zaharie menjerit keriangan.

Melangkah 2011, warga Batani juga di bawah kekuasaan Cik Yusnita namun dipimpin oleh Bai dan Irah. Seriously, dua-dua makhluk ni, lembut nak mati. HAHA. Bai, senseless :3. Irah, haihhh ayunya 🙂

Zul ; Quiet macho, somehow his face looks very funny when his mouth open wide while sleeping.

Shahril ; Rakyat Sester panggil dia ‘Chong Wei’ =,=” Imam sedap, disukai ramai 🙂 Oh juga mendapat gelaran Imam Mekah ?

Siti ; Master of Addmaths. Suara serak2 basahhh gitu.

Ain ; King of Biology. Ketua Naqibah 🙂

Nina ; Okay, dia paling gelabah. Tapi comel 🙂

Nadial ; Voller hebat. Suara lantang hanya di court. Harap maklum.

Tikah Z ; Tak banyak bercakap. Tapi saya suka belajar dengan dia!

Suriati ; Mentee kesayangan Cg Jat. Dan dia sekarang sangat maju ke depan.

Fadhlina ; Voller hebat jugak ni. Cara jantan, tapi muka sumpah lawa.

Rita ; Sekali dengar dia bercakap, memang tak sangka minah Kelantan.

Syahira ; Nampak je diam, tapi pasal artis semua dia tahu okayy.

Mira ; Ibu kucing SESTER. Partner dia Abid(RZ) Okay, whatever.

Huda ; Kak top, mungkin? Oh ini bff saya! Banyak sayang ouh! And dia, takut kucing mcm apa ntah =,=”

Haneem ; Bintang. Bukan dia mcm bintang. Tapi menggelarkan dirinya sebagai Bintang. Euwhh. HAHAH

Leyka ; Yeah, ingat sembarangan Batani ni, kita ada KP tahu! Kalau bersajak, sies manusia lain akan menangis.

Ain ; Coopers. Bff jugak! Banyak sayang jugak ouh! Mesra gila dengan budak-budak. Konfem nanti cepat kawen. HAHA

Irah ; Our penolong kelas. Bff jugaakkkk! And sayang banyak2 jugak. Hari tu sape cakap. Bini Stopa? Gah! HAHA

Zaharie ; Encik Matahari. Dia punya geng, Haneem cik Bintang =,=” Bab Hindustan, serah..

Arif ; Okay. Dia comel gila. HAHA. Gelabah, sangat.

Mirul aka YB ; Ayah YB tapi panggilan sampai kat dia, mungkin YB jugak satu hari nanti. Amin, muka comel tapi serabai. Tapi takpe, ada orang sayang 🙂

Duan ; PRS hebat. Gaya Cg Azri, serah dekat dia. Menjadi 🙂

Bai ; Okay dah bagitahu, riak muka selalu menunjukkan seolah-olah tidak punya perasaan =,=”

Shahidan ; AJK 3K. Okay, dressing smart, kemas. Jadi F4 pun ramai yang minat, mungkin. Suara, gah! Jantan gila :O

Piqa – Talkative.Cheerful. And selalu banyak pengalaman dalm semua benda, kot. Ni PRS aktif. HAHA.

Misah ; Tone dia bercakap lawak. Sies, bendanya langsung tak lawak, tapi cara dia bercakap, buat orang tercengang akhirnya menjadi satu lawak. Okay jom gelak. HA HA HA.

Tikah Abra ; PKR Sigma. Baikk sangatt. Nakalll gila. Semua orang sayang dia ni, dan saya pun.

Eika ; Doktor Cinta kot. *Dang! Suara best. Tangan kreatif. Okay dah.

Yanie ; ? Okay.. Dia niii hmm. Tak tahu.

 

Dan sampai sekarang, mereka bahagia di bumi Batani 🙂

Semoga ukhwah yang terjalin antara kita, kekal sampai bila-bila <3

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Eika June 4, 2011 at 12:45 AM

Yanie : Dia cakap dia comel. Comel lah. Kawan dengan aku memang comel haha. Lepas tu suka orang terus-terang dengan dia. Tangan katang. Saeng dari form 4, yayy ;D

Reply

2 Yanie kY June 4, 2011 at 7:12 PM

HAHA.
Eika <3

Reply

3 Dina June 5, 2011 at 2:58 AM

sape siti ?
btw, G double O D J O B. GOOD JOB, GOOD JOB, GOOD JOB !
😀

Reply

4 Yanie kY June 5, 2011 at 5:18 PM

Siti muslihaa laa =,=”

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: