A Good Starting Though

by Yani on January 3, 2012 · 4 comments in Personal

Assalamualaikum wbt.

Ahah! My KPP done! 5 hours in fully air-conditioned of so-called dewan kuliah-yang-luasnya-macam-bilik-je-sebenarnya. Yes, cool sangat. Saya tahu saya kecoh. But who cares. Haha. KPP je pun. Lesen motor je pun. Who cares lagi. Haha.

And I met ramai orang hari ni! I mean yang sekolah rendah dulu ada, yang sekolah lama dulu ada. Junior pun ada. Yang tegur kat Twitter je pun ada. Classmate pun ada! Budak Batani. Haha. Untunglaa ada yang dah siap teori, nak praktikal dah pun. Hm. Dah kita ni computer test tak tahu lagi nak ambik bila. Serious malas 😐 Gila leceh prosedur kat Malaysia nih. Haih –‘

And ouh! I fall asleep during ceramah tuu. Plus that headache datang menyerang and my head felt like was going to burst! Okay, melampau -,-‘ But seriously! Sakit gila 🙁 Dia punya penceramah, yes kelakar la kot since semua orang dalam kelas tu gelak. Tapi, aku tak mampu nak gelak banyak sangat. Seyum je 🙂

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 ammar January 4, 2012 at 8:42 PM

hahaha KPP jer pun ..btw a.ammar skit hati test mutor nga keto 2 3 4 hari lpas kandas ..sdih molep

Reply

2 Yani January 4, 2012 at 8:44 PM

Yelahh tahu. KPP je pun. Kabo doh tu kan. Haha. Dakpelaa. Try lagi. Tapi mkn duit laa. Haha

Reply

3 ammar January 4, 2012 at 9:11 PM

ha’a duit laa./.mmg botok ah pahni

Reply

4 Yani January 4, 2012 at 9:18 PM

Kije laa. Ehek! 😛

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: