#1 Friends

by Yani on December 11, 2011 · 0 comments in Personal

Assalamualaikum wbt.

Since lately my days had not much differences then I think there’s no point if I kept on posting the same thing over and over. Kan. Sooo, this time I decided to post about this one guy. Pheuwpheuw.

This one guy, kenal tak lah lama mana. Tapi boleh lah tahan lama. Idk. But still, I could remember the first time we met doesn’t make any sense for me to know him better like I knew him till today. Not that better lah. Tapi okay lahh compared dulu-dulu tuu.

I’d already told my friends that this one guy is completely had changed to another person. Haha. Masa mula-mula kenal dulu, serious I told you. Dia bukan macam yang awak semua kenal sekarang. Ingat lagi, dulu si perempuan yang usik dia. Dah sekarang dia yang dah pandai-pandai usha awek. HAHA. Hehooo, I know your secrets! Ahaa!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Tarrraaa! Yehaaa. Kau kenal ni sape? HARHARHAR.

**Ouhh, sorry btw. Gambar inteprem. HAHA. Β This was taken on Malam Anugerah SESTER πŸ™‚

Okay, nama, Baihaqi. Aku ingat dulu-dulu kat sekolah lama orang panggil dia Baihaqi lah kan. Tapi masuk SESTER orang dah panggil dia Bai. Phewwiitt πŸ˜€

Tapi aku panggil je dia Baihaqi. Or just Qi. Kadang-kadang panggil jugak Bai since semua orang panggil dia Bai ==” Orang cakap dia cool. Bukan aku cakap. Orang lain ahh. Ye la kot, betul-betul cool. Tapi once melontarkan pendapat. Nah amik kau. Pedas. Orang lah cakap. Bukan aku. Kalau sekarang nampak macam kurang berambut, dulu rambut dia panjang sikit. Pastu adalah minah ni sorang suka sangat tengok Baihaqi main-main rambut dia. Minah ni cakap dia smitten tengok Baihaqi. Huahuahuahua. K k. Jangan tanya aku sape minah ni sebab aku takkan bagitahu. Kesian lah dia kan. Harharhar. Minah, cool ye minah. Cooolll. HAHA.

Annnnddd, Qi kalau mu baca ni, mu patut bangga. HAHA. That day tu yang mu cerita pasal yang mu dah janji tu, tenkiuuu sebab tunaikan janji. Ceyh ==”

#Dah bosan sangat lah ni kan. Pfftt ==” Haaa nanti tunggu lah nak post pasal sape lagii. Yeehaa πŸ˜€ Kbye. Iloveyou!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: